escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Op zoek naar amsterdam escape?


amsterdam escape
 
Escaperoom centrum Amsterdam, ook bedrijfsuitjes Escape-O-holics.
Selecteer een pagina. Onze escape rooms. Slechts 10 deuren scheiden jou en je team van de overwinning! Dit lijkt eenvoudig, maar de uitdagingen worden steeds moeilijker naarmate het spel vordert. Deze uitdaging heeft geen verhaal of bijzondere effecten, zodat het team zich volledig kan concentreren op de puzzels.
Escape City Escape Room Amsterdam voor grote groepen.
Eigenschappen die voor ieder team van sportvereniging tot bedrijfsafdeling van belang zijn. Bovendien is deze Escape spannend, leuk en leert u ook Amsterdam kennen. Ons Escape spel is niet voor niets verkozen tot de beste Escape Game van 2017 voor grote groepen.
The nr. 1 Escape Room in Amsterdam Sherlocked.
NB: The Architect in Rotterdam and Amsterdam are the same experience. Back to description. Please wait while the booking calendar is loading. Whats the difference between the experiences? The Architect is an escape room based experience with a playing time of 60 minutes.
Escaperoom Amsterdam Black Out Darkest Escaperoom Ever.
Gegevens Escaperoom Blackout. Escaperoom Blackout is een product van CtheCity B.V. Amsteldijk 52 1074 HX Amsterdam KVK 60641215 BTW NL853995412B01 0206753517 Escaperoom Blackout en CtheCity zijn een dochterbedrijf van Ctaste Nederland B.V. Amsteldijk 52 1074HX Amsterdam. 020 675 28 31.
Questomatica de leukste escape room van Amsterdam.
Met over de 10 jaar aan ervaring in teambuilding, heeft het team van Questomatica 2 compleet verschillende en geautomatiseerde escape ervaringen in Amsterdam geopend om dit type activiteit naar een nieuw level te brengen. duurde ongeveer 6 maanden hard werken om zo een magisch en levensecht verhaal te worden dat plaatsvond in menig hart van de spelers die daar rond dwaalden.
Escape Caffé Lounge Welcome.
De Escape in Amsterdam.
De Escape is sinds 1986 gevestigd aan het Rembrandtplein in het centrum van Amsterdam. Ieder weekend verdringen vele feestvierders zich om de unieke sfeer in deze discotheek te ervaren. Toegang is niet gratis, maar dan krijg je er ook wel wat voor terug.
De beste escape room in het centrum van Amsterdam.
020 531 33 60. Sherlocked Escape Experience. The Architect is een real life spel in het hart van Amsterdam welke je met een groep vrienden of collega's' kunt spelen in een tijdspanne van 60 minuten. Tijdens dat uur bent u opgesloten in een historische kamer en krijgen jullie de uitdaging om je hier uit te Sherlocken' met behulp van jullie collectieve intelligentie en creativiteit.
Escape Amsterdam, Nederland Beoordelingen TripAdvisor.
Activiteiten in de omgeving van Escape. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2017. Inloggen Lid worden. Escape Beoordelingen, Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. Is dit uw bedrijf?
Home Escape Factory.
De race kan op al onze kamers worden toegepast. Escape kamer in Escape Factory in Amsterdam: kun jij ontsnappen? Bezoek een escape kamer in Escape Factory in Amsterdam en heb de tijd van je leven! Escape Factory is dé plek voor een spannend uitje met collegas, vrienden of familie.
Escape Rooms in Amsterdam Escape Room Overzicht.
In Amsterdam of in de regio zijn er meerdere escape rooms die je met vrienden, familie of collega's' van het bedrijf kunt spelen. Uitgelicht Aantal kamers: 2 max 6 p/kamer Capaciteit: 2 12 spelers Minimale leeftijd: 14. Escape room Sherlocked heeft de eer om de eerste escape room van Amsterdam te zijn: midden 2014 opende deze escape.
Escape Amsterdam NOW.
Ondanks dat Escape één van de oudste clubs van de stad is, heeft het een grenzeloze drang om te blijven vernieuwen qua club, aankleding en programmering. Met zijn vernieuwingsdrang en een wekelijkse programmering van Nederlands beste djs is Escape niet meer van het Rembrandtplein weg te denken. Amsterdam bars Guide.

Contacteer ons

amsterdam night clubs
rembrandtplein amsterdam clubs
rembrandt square amsterdam nightlife
escape bar amsterdam
amsterdam discotheque
nightclub amsterdam
teambuilding amsterdam
escape events
disco rembrandtplein
escape brainwash