escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Meer resultaten voor amsterdam escape


amsterdam escape
 
Dit zijn de beste escape rooms van Amsterdam.
De beste escape rooms van Amsterdam. Laatst bijgewerkt op 16 juli 2017. Escape games of escape rooms is één van de populairste dingen om te doen met een groep vrienden tegenwoordig. Cityguys testte de afgelopen jaren verschillende escaperooms in Amsterdam ontsnapte uit een gevangenis in Rotterdam en deed een City Challenge op de grachten van de hoofdstad. Dit zijn onze favorieten in Amsterdam! Wat is een escape room? Een Escape room is één of meerdere kamers waarin je je met een groep laat opsluiten om er vervolgens door middel van het oplossen van verschillende raadsels en puzzels weer uit te komen.
Locked Amsterdam Amsterdam Escape Room Reviews.
Verrassend leuk en erg uitdagend. Super leuk en spannend wat een gave ervaring! Geweldige en spannende escape room. We hebben met 6 personen de escape room van locked amsterdam gespeeld. De helft van onze groep had ervaring met escape rooms en de helft niet. Iedereen was het met elkaar eens deze room zit ontzettend goed in elkaar. Het verhaal is spannend de kamers met veel detail ingericht en overal vernuftigde en veel knappe technische puzzels. Ook meerwaarde dat je 90 minuten krijgt ze vlogen voorbij. Eigenaar Mauritz is heel vriendelijk en behulpzaam. We raden allemaal deze escape room van harte aan. Met z'n drieën voor het eerst naar een escape room geweest. Wat een leuke ervaring!
Escape world.
De aankleding en sfeer was helemaal goed ogenschijnlijk gezellig maar ook creapy. De puzzels staken heel goed in elkaar met verrassende wendingen en uitkomsten. 31 020 370 39 82 harbour@escapeworld.nl. 31 020 223 82 61 waterloo@escapeworld.nl. 31 023 556 0071 hoofddorp@escapeworld.nl.
The Great Escape Escape room voor grote groepen Puur Amsterdam.
Speel het meest populaire stadsspel van Puur Amsterdam The Great Escape. Een spannend escapespel voor grote groepen. Een citygame gebaseerd op de populaire maar in ruimte beperkte escaperooms en geïnspireerd op een waargebeurd verhaal uit de tweede wereldoorlog verfilmd in The Great Escape in 1963. Ontsnap zo snel mogelijk uit vijandig gebied. In dit geval bevinden de groepen zich in bezet Amsterdam in 1940. De Duitsers zijn net Nederland binnengevallen en hebben de stad ingenomen. Het verzet waar de groepen deel van zijn is omsingeld en er wordt jacht op ze gemaakt.
Home Escape Factory.
Ons systeem kan precies zien in welke stap van het spel elk team zich bevindt. De race kan op al onze kamers worden toegepast. Escape kamer in Escape Factory in Amsterdam kun jij ontsnappen? Bezoek een escape kamer in Escape Factory in Amsterdam en heb de tijd van je leven! Escape Factory is dé plek voor een spannend uitje met collegas vrienden of familie. We hebben diverse escape rooms met verschillende moeilijkheidsgraden. Zo kun je bijvoorbeeld Infiltrate spelen en een van je vrienden uit de gevangenis redden. Of ga voor onze escape room Sabotage en stop de raket die de wereld zal verwoesten. In de escape room Wild Joe gaan jullie op zoek naar een belangrijk moordwapen.
Contact Room Escape Amsterdam Ontsnap de kamer.
Room Escape Amsterdam is powered by Kunstgras Events BV. Kunstgras Events/ Room Escape Amsterdam Tom Schreursweg 8 1067 MC Amsterdam. Escape rooms Room 8 The Bunker Vietnamese Victim en Quarantaine 2. Buitenactiviteiten Laser Tag Bubbel Voetbal etc. Vergaderruimte Loods 5 en Loods 6. Offerte op maat aanvragen. Bedrijf / Company Naam / Name Achternaam / Surname Telefoon / Telephone number Email Datum van het evenement / Date of the Event Verwacht aantal personen / Number of persons Gewenste starttijd / Desired start time. Gewenste Starttijd / Desired Start Time Gewenste activiteit / Preferred activity.
Escaperoom centrum Amsterdam ook bedrijfsuitjes Escape-O-holics.
Dit lijkt eenvoudig maar de uitdagingen worden steeds moeilijker naarmate het spel vordert. Deze uitdaging heeft geen verhaal of bijzondere effecten zodat het team zich volledig kan concentreren op de puzzels. Lukt het je om door de laatste deur naar buiten te komen mag je met je team ook nog een andere escaperoom bij ons kosteloos komen spelen! Onze directeur John is spoorloos verdwenen en het casino zit op slot.
Escape Rooms in Amsterdam Escape Room Overzicht.
Escape rooms in Amsterdam. De stad Amsterdam heeft het grootste aantal escape rooms in Nederland. Er zijn momenteel meer dan 13 escape rooms te vinden. Op zich niet zo gek aangezien Amsterdam natuurlijk ook veel buitenlandse toeristen aantrekt die wel eens een escape room willen spelen. De kwaliteit van de escape rooms in Amsterdam verschilt erg dus laat je goed informeren door de reviews om te bepalen waar je met je personeelsfeest vriendengroep verjaardagsfeestje of teambuilding uitje naar toe gaat. De stad Amsterdam is niet alleen de hoofdstad maar heeft als gemeente ook het grootste aantal inwoners van Nederland.
De beste escape room in het centrum van Amsterdam.
020 531 33 55. 020 531 33 60. The Architect is een real life spel in het hart van Amsterdam welke je met een groep vrienden of collega's kunt spelen in een tijdspanne van 60 minuten. Tijdens dat uur bent u opgesloten in een historische kamer en krijgen jullie de uitdaging om je hier uit te Sherlocken met behulp van jullie collectieve intelligentie en creativiteit. Slechts 40% van de groepen is er in geslaagd om elk geheim te ontrafelen en te ontsnappen. Denk je dat je hebt wat nodig is? Lees ons verhaal of boek je spel nu!
Escape Amsterdam Nederland Beoordelingen TripAdvisor.
Dingen om te doen. Wat te doen in Amsterdam. Is dit uw bedrijf? 63 van 288 Nachtleven in Amsterdam. 11 Rembrandtplein 1017 CT Amsterdam Nederland. 31 20 620 2080. De wijn was lekker maar we werden het terras afgekeken. We gingen om 23.30 u op het overdekte en verwarmde terras zitten en dat was verder prima. Beoordeeld op 9 augustus 2017.
Amsterdam's meest inventieve escape room Locked.Amsterdam.
Ontrafel het mysterie van de verdwenen Sovjet-onderzeeër K-129. De Sovjet-onderzeeër K-129 is tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan. Het schip heeft gevaarlijk nucleair materiaal aan boord en is tot op de dag van vandaag nog niet getraceerd. Het is van het grootste belang dat de onderzeeër teruggevonden wordt voordat deze in verkeerde handen valt. De omstreden journalist Hugo Laanen is in de ban geraakt van dit mysterie.
Escape Amsterdam Smartphone Spel Original Tours Amsterdam.
Bent u klaar om deze uitdaging aan te gaan? Trotseer alle obstakels geheimzinnigheden en verrassingen met het Escape Amsterdam Smartphone Spel in Amsterdam. Het Escape Amsterdam Smartphone Spel de ultieme ontsnapping! Opgesloten zitten in Amsterdam. U kunt het nu meemaken met de Escape Room 2.0 namelijk het Escape Amsterdam Smartphone spel! Onder leiding van een koffer met enige aanwijzingen tips smartphone en eventuele opdrachten gaan u en uw gezelschap op pad om uit de stad Amsterdam te ontsnappen. Dit kan in één team of u kunt strijden tegen het andere team!

Contacteer ons

amsterdam night clubs
rembrandtplein amsterdam clubs
rembrandt square amsterdam nightlife
escape bar amsterdam
amsterdam discotheque
nightclub amsterdam
teambuilding amsterdam
escape events
disco rembrandtplein
escape brainwash