escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Zoeken naar disco rembrandtplein


disco rembrandtplein
 
De 10 beste uitgaansgelegenheden in Rembrandtplein Amsterdam.
Beste nachtleven in Rembrandtplein Amsterdam Nederland. Wat te doen in Amsterdam. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling.
disco amsterdam night clubs in amsterdam club rembrandtplein.
best clubs in amsterdam. night clubs in amsterdam. hip hop party amsterdam.
Veiligheidscontrole nodig.
Rembrandtplein Amsterdam Wikipedia.
Rembrandtplein hoek Bakkerstraat 1973. Rembrandtplein hoek Reguliersbreestraat Halvemaansteeg 2007. Beeldengroep De Nachtwacht 2006. Uitzicht op het Rembrandtplein vanaf The Bank 2010. Het Rembrandtplein op Koninginnedag 2012. Aan het Rembrandtplein 19 lag het Rembrandt Theater. Het gebouw met de door twee torens geflankeerde gevel werd in 1902 ontworpen door de architecten Evert Breman en Willem Molenbroek. Oorspronkelijk gebouwd als variété en operettetheater was het vanaf 1919 in gebruik als bioscooptheater waar vooral de Duitse UFA operettefilms veel succes oogstten. In 1943 brandde het af als gevolg van een door het verzet geplaatste brandbom. Na de brand exploiteerde Kees Manders hier enige tijd een dancing/theater waar onder meer Rika Jansen en het Shaffy Chantant optraden.
Nieuwe club op Rembrandtplein John Doe maar OURGROUND.
John Doe is een nieuwe club op het Rembrandtplein om precies te zijn waar ooit de Grote Bubbels was. John Doe betekent persoon zonder identiteit of anoniem persoon. Erg fijn want zodra ik het Rembrandtplein betreed wil ik ook niet herkend worden. Mijn meest gezellige maar treurige avonden heb ik hier meegemaakt. Waar ik me gelukkig vaak weinig van kan herinneren. Nu staan mijn vriendinnetje en ik nuchter op het plein.
Amsterdam verwelkomt nieuwe clubs Shelter en Claire Nachtburgemeester Amsterdam.
Welkom Shelter en Claire! Maar wat kunnen we van de nieuwkomers verwachten? In de oude Studio 80 zal medio oktober Claire herrijzen een project van dezelfde vriendengroep die ook achter succesverhalen als Disco Dolly Cannibale Royal en Hannekes Boom zit. Aan programmeur Yuri Murallis en bedrijfsleider Julien Simmons de taak om op de plek waar zij zelf voor het eerst in aanraking kwamen met elektronische muziek de nieuwe club te runnen. In Clair staat de interactie tussen bezoekers centraal. Om dat te stimuleren komt er een bar waaraan je kunt drinken en kletsen. Ook is er op de bovenste verdieping een cocktailbar. Maar het blijft natuurlijk in eerste plaats een club.
Rembrandtplein.
Parkeergarage Waterlooplein 220 plaatsen. Parkeergarage Stadhuis / Muziektheater 400 plaatsen. Het Rembrandtplein dateert van 1655 en heette vroeger Botermarkt. Van heinde en verre kwamen boeren met boter kaas melk en kippen hierheen om hun waren aan de man te brengen. Midden op het plein stond de Regulierspoort. Toen de stad groter werd verloor deze poort zijn betekenis. Daarom werd hij in 1668 in gebruik genomen als Waaggebouw. Daar werden de pondjes kaas en boter voor de markt gewogen. De Botermarkt veranderde elk jaar in september in een feestterrein dan was het kermis. s Avonds gingen er gezellige.

Contacteer ons

amsterdam night clubs
rembrandtplein amsterdam clubs
rembrandt square amsterdam nightlife
escape bar amsterdam
amsterdam discotheque
nightclub amsterdam
teambuilding amsterdam
escape events
disco rembrandtplein
escape brainwash