escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Zoeken naar disco rembrandtplein


disco rembrandtplein
 
Amsterdam verwelkomt nieuwe clubs Shelter en Claire Nachtburgemeester Amsterdam.
Een onbegrijpelijk en kortzichtig besluit naar aanleiding van incidenten die het gevolg zijn van een breed maatschappelijk probleem. Vreselijk nieuws voor de Londonse club, een enorme klap voor de Engelse clubcultuur. A'DAM' Toren, claire, disco dolly, rembrandtplein, shelter, studio 80.
De 10 beste uitgaansgelegenheden in Rembrandtplein Amsterdam.
Hotels in de buurt van Jordaan Amsterdam. Hotels in de buurt van ARTIS Amsterdam Royal Zoo. Hotels in de buurt van Madame Tussauds Amsterdam. Alle dingen om te doen in Amsterdam. Bars clubs in Rembrandtplein. Bezienswaardigheden in Rembrandtplein. Homoclubs bars in Rembrandtplein.
Claire Amsterdam: nieuwe club opent op locatie Studio 80.
Die vooral liefhebbers van elektronische muziek naar het Rembrandtplein moet trekken. De nieuwe club zal donderdag tot en met zaterdag geopend zijn, en zich vooral focussen op lokale house, techno en disco. Wat betreft de internationale acts zijn. Chez Damier, Gilles Peterson en Matthew Herbert al bevestigd voor de komende maanden.
Toch vergunning voor jaarwisselingsfeest Rembrandtplein Amsterdam PAROOL.
Voorafgaand aan het feest vindt op het Rembrandtplein bovendien een silent disco plaats, waarbij feestgangers met een koptelefoon op hun hoofd op een dansvloer terechtkunnen. Dit feest is geluidloos, omdat de vergunning van de ondernemers pas vanaf half elf ingaat.
Leukste Uitgaansplekken in Amsterdam Top 10 lijst.
Studio 80 is een stichting die zich bezighoudt met de ontwikkeling en begeleiding van talent binnen elektronische muziek. Naast label heeft Studio 80 een eigen club aan het Rembrandtplein. Zeker voor technoliefhebbers is Studio 80 een prima invulling van je stapavond. Roest is een unieke horecagelegenheid op een karakteristieke plek, het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland. Alleen het hoognodige is gedaan om het historische pand tot een grootstedelijk café/bar te transformeren: warm, industrieel en vooral uitnodigend. Sinds de opening, 17 juni 2011, staat Roest voor verrassende initiatieven en spannende concepten in een gemoedelijke sfeer. Zo is Roest naast een uniek café ook een creatieve vrijplaats voor film, theater, festival en DJs waar vernieuwing en inspiratie altijd de boventoon voeren. Deze club heeft een zeer gevarieerd aanbod, er hangt een chille sfeer en doordat de club niet midden in het centrum zit zijn er weinig toeristen. Disco Dolly heeft een zeer gevarieerd programma met onder andere house/latin/jazz en andere fijne muziek.
Geen enkele club Rembrandtplein benut langere openingstijden Stadsgids PAROOL.
We" zijn op dit moment op zoek naar organisatoren om mee samen te werken, zegt Van Wijk. Ook in het pand waar Studio 80 zat, dat is gekocht door de eigenaren van Disco Dolly en Hannekes Boom, worden nieuwe plannen gesmeed. Pim Evers: Niet" op vrijdag en zaterdag achter elkaar, maar we willen zeker regelmatig tot acht uur openblijven." Nachtburgemeester Milan hoopt op een kettingreactie, maar anders vindt hij het alsnog logisch dat de horeca aan de proef meebetaalt. Een" veilig Rembrandtplein zonder overlast is ook belangrijk voor de clubs."
Rembrandtplein Amsterdam Wikipedia.
Tram lijnen 4, 9 en 14. Het Rembrandtplein in de 19e eeuw met paardentram. De Boterwaag op de Botermarkt tegenwoordig Rembrandtplein in Amsterdam juist voor de afbraak in 1874. Het Rembrandtplein is een plein in het centrum van Amsterdam, tussen de Reguliersbreestraat en de Amstelstraat.
Rembrandtplein.
In datzelfde jaar werd op de naastgelegen Botermarkt het beeld van Rembrandt naar het midden verplaatst en voortaan Rembrandtplein genoemd. Sinds het eind van de negentiende eeuw hebben het Rembrandtplein en het Thorbeckeplein zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste uitgaansgebieden van Amsterdam.

Contacteer ons

amsterdam night clubs
rembrandtplein amsterdam clubs
rembrandt square amsterdam nightlife
escape bar amsterdam
amsterdam discotheque
nightclub amsterdam
teambuilding amsterdam
escape events
disco rembrandtplein
escape brainwash