escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Zoeken naar rembrandtplein amsterdam clubs


rembrandtplein amsterdam clubs
 
Club Prime Amsterdam.
Geen enkele club Rembrandtplein benut langere openingstijden Stadsgids PAROOL.
Nachtburgemeester Milan hoopt op een kettingreactie, maar anders vindt hij het alsnog logisch dat de horeca aan de proef meebetaalt. Een" veilig Rembrandtplein zonder overlast is ook belangrijk voor de clubs." Volg en lees meer over.: AMSTERDAM CENTRUM 4728 artikelen.
Nachtleven Amsterdam.
De lokale culturele en muzikale centra bieden een gevarieerd muziekprogramma: rock, pop, dance, rap en live optredens van grote nationale en internationale artiesten. Het Rembrandtplein is een ander plein dat pas echt tot leven komt als de avond valt. Het heeft een ruigere reputatie dan het Leidseplein, maar is voor feestbeesten echt de moeite waard. Het plein grenst aan het Thorbeckeplein. Op deze twee pleinen vindt u tal van bars, bioscopen, restaurants en clubs. Door de vele horecagelegenheden en terrasjes behoort het plein tot de bekendste uitgaansgebieden van Amsterdam.
gay pride 2017 party agenda.
Gaypride is Burning Gaypride Is Burning. 2300: 0700: De Marktkantine. Pride Reality street party. Amsterdam Gay Pride. Pride Closing Party. 1400: 2200: Rembrandtplein. Rapido Gay Pride Edtion. 1500: 0200: Paradiso. Rapido Gay Pride Edtion. 1500: 0200: Paradiso. Nude Club Amsterdam.
Club Prime Amsterdam.
Rembrandtplein Amsterdam Wikipedia.
Tram lijnen 4, 9 en 14. Het Rembrandtplein in de 19e eeuw met paardentram. De Boterwaag op de Botermarkt tegenwoordig Rembrandtplein in Amsterdam juist voor de afbraak in 1874. Het Rembrandtplein is een plein in het centrum van Amsterdam, tussen de Reguliersbreestraat en de Amstelstraat.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De beste foute kroegen in Amsterdam Amsterdam Inside.
Het Leidseplein is eigenlijk het centrum van het Amsterdamse uitgaansleven, te vinden dicht bij het Vondelpark. Je vindt er restaurants, barretjes, clubs en natuurlijk foute kroegen. We beginnen bij Feest van Joop check voor de grap eens hun website, dan weet je al genoeg, waar je niet eens opvalt als je verkleed bent. Deze extreme foute kroeg is te vinden in de Lange Leidsedwarsstraat 39. Hier vermaak je je op nummers van de Backstreet Boys, de Spice Girls en misschien ook wel een beetje Pitbull. Ga schuren op Gasolina, terwijl je drinkt van je goedkope drankje. Oh en ga vooral niet naar de wc, die is, ja, niet zo schoon. Lange Leidsedwarsstraat 116. Toch naar de wc? Ga naar het Cooldown Café! Op een aantal meters afstand is dit café te vinden, waar vrouwen toch wel minstens vijf keer versierd worden. Hey prinsesje, mag ik jouw prins zijn? Het kleine Cooldown Café, de grote vestiging ligt op het Rembrandtplein, wordt ook heel goed bezocht.
De 10 beste bars clubs in Rembrandtplein Amsterdam.
Inloggen Lid worden. Beste bars clubs in Rembrandtplein Amsterdam, Nederland. Wat te doen in Amsterdam. Bars clubs in Amsterdam. Bars clubs in Rembrandtplein. Bars clubs in Rembrandtplein. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief.
Club Abe bij Rembrandtplein over te nemen voor 19, miljoen euro Amsterdam PAROOL.
AMSTERDAM CENTRUM 4742 artikelen. Man moet huis in Jordaan uit na jarenlange overlast. Tentoonstelling over stadsvernieuwing en vluchtelingen in Amsterdam Museum. Club Abe bij Rembrandtplein over te nemen voor 19, miljoen euro. Deel hijskraan valt op vrouw op Prins Hendrikkade.
Club John Doe Amsterdam.
Club Abe bij Rembrandtplein over te nemen voor 19, miljoen euro Amsterdam PAROOL.
AMSTERDAM CENTRUM 4962 artikelen. Man moet huis in Jordaan uit na jarenlange overlast. Tentoonstelling over stadsvernieuwing en vluchtelingen in Amsterdam Museum. Club Abe bij Rembrandtplein over te nemen voor 19, miljoen euro. Deel hijskraan valt op vrouw op Prins Hendrikkade.

Contacteer ons

amsterdam night clubs
rembrandtplein amsterdam clubs
rembrandt square amsterdam nightlife
escape bar amsterdam
amsterdam discotheque
nightclub amsterdam
teambuilding amsterdam
escape events
disco rembrandtplein
escape brainwash