escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Op zoek naar escape room amsterdam noord?


escape room amsterdam noord
 
Xitroom Escape Game Escape rooms.
Perfect voor teamuitjes of grote groepen. Goed bereikbaar zowel in Amsterdam als Eindhoven! Geschikt voor grote groepen tot wel 54 70 personen! Uit te breiden met diverse combideals! Wat is een Escape Room? Een Escaperoom is een ruimte waarin je met een groepje vrienden of collegas wordt opgesloten en vervolgens 60 minuten de tijd krijgt om weer te ontsnappen. Hiervoor moet je out-of-the-box-denkend allerlei puzzels raadsels en mysteries oplossen. Als dit lukt dan vind je uiteindelijk de masterkey en zo de weg naar buiten. Het is ontzettend spannend om te doen en iedereen komt razend enthousiast de kamer uit. Zeker als het jou en je team binnen de tijd lukt om te ontsnappen.
Contact Escape Factory.
Za / zo 12.00 01.00 uur. Ma / vr 09.00 17.00 uur. Uitje met familie Amsterdam.
Escape Factory Amsterdam All Escaperooms Nederland.
4.62 van 5 sterren 87 recensies. Room Wild Joe duplicaat. Room The Garage duplicaat. Voor 2 tot 200 personen. Escape Factory is gevestigd op het terrein van de voormalige Stork diesel fabriek. In de oude kleedkamers onder de werkvloer zijn de escaperooms lounge en meeting ruimtes gesitueerd. Boek online de kamer of bel onze backoffice voor een fantastische escape. Vraag naar onze speciale maatwerk arrangementen voor groepen vanaf 20 personen.
Amsterdam's meest inventieve escape room Locked.Amsterdam.
Ontrafel het mysterie van de verdwenen Sovjet-onderzeeër K-129. De Sovjet-onderzeeër K-129 is tientallen jaren terug op raadselachtige wijze verdwenen in de Noord Pacifische Oceaan. Het schip heeft gevaarlijk nucleair materiaal aan boord en is tot op de dag van vandaag nog niet getraceerd. Het is van het grootste belang dat de onderzeeër teruggevonden wordt voordat deze in verkeerde handen valt. De omstreden journalist Hugo Laanen is in de ban geraakt van dit mysterie.
Escape world.
Perfecte teambuilding voor collegas. Geheid een succes op je familiedag of verjaardagsfeest. Betrokken team om uw escape room uitje onvergetelijk te maken. Een nieuwe vorm van actief live entertainment. Groeiende hype in Nederland en daarbuiten. The Serial Killer Battle Rooms. Who Killed the Painter Battle Rooms. Cabin in the Woods Battle Rooms. 2 new rooms COMING SOON. The Inca's Doom Battle Rooms. Cabin in the Woods Battle Rooms. The School of Witchcraft. DE ESCAPE WORLD ERVARING.
Personeelsuitjes met Escape Room.
Een tafel-dinerspel vol raadsels en uitdagingen. Bekijk uitje Bewaar uitje Incl. Room Battle Escape Diner Amsterdam. Een Escape Diner met een fantastische Escape Battle-ontknoping. Na twee speelrondes neemt ieder teams plaats in een eigen room. Welk team ontsnapt als eerste. Bekijk uitje Bewaar uitje Escape City Escape Game voor grotere groepen. Speel het bekende spel EscapeRoom nu als uniek stadsspel. Speciaal voor groepen groter dan 20 personen. Strijdend in teams is er maar één weg naar buiten.
Kun jij ontsnappen uit de Bijlmerbajes? Stadsgids PAROOL.
Ontsnappen uit de Bijlmerbajes? 6000 brave burgers kunnen dat proberen dankzij de tijdelijke escape room Bijlmerbajes Ontgrendeld. Door Steffi Posthumus 8 maart 2017 1305. Het is de eerste en ook meteen de laatste kans om te ervaren hoe het is om gevangen te zitten in de torens aan de Wenckebachweg de voormalige gevangenis gaat eind 2017 tegen de grond. De tijdelijke escaperoom gaat open van 20 mei tot en met 22 oktober 2017. De spelers brengen samen de verhalen van de Bijlmerbajes nog één keer tot leven.
Zombie Escape Room Amsterdam.
Uitleg hoe u kunt annuleren of wijzigingen staan in de bevestigingsemail. Hoe laat moeten wij aanwezig zijn? Wij raden aan 15 minuten van tevoren aanwezig te zijn in onze escape room Amsterdam. Dan kunt u rustig uw spullen wegstoppen in de kluisjes en eventueel iets drinken. Kan ik de kamer uit voordat deze is afgelopen? In paniekgevallen kan het spel met de noodstop direct worden gestopt. Het spel hervat dan echter niet meer en er is geen sprake van restitutie. Tijdelijk de kamer verlaten om naar het toilet te gaan is dus niet mogelijk. Wat voor kleding zal ik aantrekken? Wat u normaal draagt is voldoende. Wij verwachten niet dat uw kleding nat of vies wordt. Zijn er meerdere escape rooms?
Xitroom Escape Game Eindhoven.
Klik rechtsboven op het icoon om de film te delen. Xitroom Escape Game Eindhoven en Amsterdam. Actief in de provincies Noord-Brabant Noord-Holland. Terug naar de zoekresultaten. Like ons op facebook. Xitroom Escape Game Eindhoven en Amsterdam. Ook in deze rubriek.
Escape rooms in Noord-Holland escapetalk.nl.
Hoe schrijf je een review? Nieuwe review Zodiac Killer One Hour Lockup NL. Score 9.0 met 18 reviews. Nieuwe review Bijlmerbajes Ontgrendeld Bijlmerbajes Ontgrendeld NL. Score 10.0 met 2 reviews. Nieuwe review WO-II Drukkerij Project Escape Nijmegen NL. Score 9.1 met 43 reviews. 15-09-2017 Escape Weekly 37 2017.
Dé escape room vergelijker All Escaperooms Nederland.
Het landhuisDe KerkersDe Nachttrein. Aantal escape rooms 2. Capaciteit 2 tot 9 personen. Aantal escape rooms 2. Capaciteit 2 tot 12 personen. Escape Room Veluwe Nunspeet. Aantal escape rooms 4. Capaciteit 2 tot 26 personen. AandachtKinder EscapeBaronesDe Bom Mobiele Escape. Escape Room The Ring Panningen. Aantal escape rooms 3. Capaciteit 3 tot 21 personen. The private roomKapelEscape the Classroom Panningen. Aantal escape rooms 1.
Room Escape Amsterdam Teambuildingv.a. 69 2 1000 personen.
Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur maar de sport is natuurlijk om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Dit doet u door het oplossen van raadsels clues en een goede samenwerking. Room Escape Amsterdam Kamers. Room Escape Amsterdam is powered by Kunstgras Events. Wij hebben momenteel 4 Room Escape kamers voor volwassenen en 2 Room Escape kamers voor kinderen in Amsterdam West. Elke kamer heeft een eigen thema. We krijgen vaak de vraag welke kamer is het leukste? Dit is erg afhankelijk van uw groep. Lees zelf de beschrijving van de kamers Room 8 Quarantaine 2.0 The Bunker en Vietnamese Victim. U kunt daar direct de beschikbaarheid zien en eventueel een kamer boeken. Onze Kids Escape Rooms heten B1 en B2 en Opa Oorlog.

Contacteer ons

panic room spel
red street amsterdam
escape amsterdam agenda
house clubs amsterdam
rembrandtplein 11 1017 ct amsterdam
escape disco amsterdam
amsterdam escape room
escape room amsterdam noord
escape amsterdam oud en nieuw
room escape amsterdam
escape amsterdam fotos
escape amsterdam vip
amsterdam clubs
de wallen prijzen