escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Resultaten voor escape game amsterdam


escape game amsterdam
 
Escape Rooms in Amsterdam Escape Room Overzicht.
Escape rooms in Amsterdam. De stad Amsterdam heeft het grootste aantal escape rooms in Nederland. Er zijn momenteel meer dan 13 escape rooms te vinden. Op zich niet zo gek aangezien Amsterdam natuurlijk ook veel buitenlandse toeristen aantrekt die wel eens een escape room willen spelen. De kwaliteit van de escape rooms in Amsterdam verschilt erg dus laat je goed informeren door de reviews om te bepalen waar je met je personeelsfeest vriendengroep verjaardagsfeestje of teambuilding uitje naar toe gaat. De stad Amsterdam is niet alleen de hoofdstad maar heeft als gemeente ook het grootste aantal inwoners van Nederland.
The nr. 1 Escape Room in Amsterdam Sherlocked.
Grant your friends this experience and tell them about yours but dont tell the secrets. You may consider yourself sworn to secrecy. The use of drugs and/or alcohol is prohibited during the game. When at the start of the game an employee of Sherlocked doubts the condition of a participant the employee has the right to refuse this participant without restitution. These terms and conditions are subject to change. Reserveren kan alleen online via Book now op sherlocked.nl. Na het maken van een reservering wordt een bevestiging per e-mail verstuurd. Wanneer deze bevestigingsmail niet is ontvangen is de reservering niet vastgelegd. Let op de bevestigingsmail komt af en toe in de spam folder terecht.
Escape Game Amsterdam de Tijdbom 360 GPS Amsterdam.
Tijdbom Escape Game ontmantel de bom! Geen escaperoom maar een escapegame met een tijdbom in downtown Amsterdam Dit is misschien wel het knallendste groepssuitje van Mokum tenzij jullie de explosie weten te voorkomen. De tegenspeler speelt verwarrende spelletjes. Tijdens deze zenuwslopende city-escapegame is Doctor Joker jullie tegenspeler. Op een druk punt in Amsterdam heeft hij een tijdbom geplaatst. Hij spreekt tot jullie via videos en probeert jullie hersenen op hol te brengen met de meest ingenieuze braingames waar geen ontsnappen aan mogelijk lijkt.
Xitroom Escape Game Foto van Xitroom Escape Game Amsterdam TripAdvisor.
Foto van Xitroom Escape Game Amsterdam Xitroom Escape Game bekijk 53.328 onthullende fotos en videos van Xitroom Escape Game gemaakt door TripAdvisor-leden.
Secret Escape Game in Amsterdam TB Events.
Jullie worden gevangen gehouden en de tijd tikt! In het geheim bereiden jullie een uitbraak voor. Lukt het jullie om alle codes te kraken en uit het vizier van de bewakers te blijven? Een superspannend ontsnappingsuitje!
Escape City Smartphone Game in Amsterdam Mokum Events.
Notice Undefined variable post in on line 196. classnext-prev-prev rondehoeken title VORIGE Overzicht Notice Undefined variable post in on line 196. classnext-prev-next rondehoeken title VOLGENDE. Escape City Smartphone Game in Amsterdam. Notice Undefined variable label in on line 96. Mokum Events biedt u de Escape City Game aan in hartje Amsterdam waar teambuilding logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie! Bij dit spannende interactieve virtuele spel is het aan u de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen voordat de klok op 0 staat! Dit gaat natuurlijk niet gemakkelijk!
Xitroom Escape Game in Amsterdam Nederland escapetalk.nl.
2798 reviews van 743 escape rooms op 391 locaties in Nederland België Luxemburg. Plus 1177 gebruikers die onze community alleen maar beter maken! Gebaseerd op 2 reviews. Deze locatie heeft 2 kamers. Juffrouw X is erg gesteld op haar juwelen. Deze houdt ze achter slot en grendel. Maar een sluwe dief heeft het op haar kostbaarheden. 4 Sfeer 5 Puzzels 6 Service 4. Professor X was een vreemde maar briljante man. Wat zich in zijn oude werkkamer bevindt hield hij angstvallig geheim.
Amsterdam's meest inventieve escape room Locked.Amsterdam.
Daarna brengen wij u het volledige bedrag in rekening. I dont speak Dutch. Can I still join Locked.Amsterdam? Just tell the staff that you want to play the game in English. Is de Escape Room eng? Het spel is heel spannend maar de focus ligt niet op het bang maken of laten schrikken van de bezoekers. Is Locked.Amsterdam geschikt als bedrijfsuitje? Locked.Amsterdam is zeer geschikt als bedrijfsuitje. Neem hiervoor contact op met info@locked.amsterdam. Mag ik het spel spelen als ik lichtelijk onder invloed ben van alcohol? Het spel is zeer uitdagend en vergt volledige hersencapaciteit. Het drinken van alcohol vooraf wordt afgeraden. Locked.Amsterdam is niet onopgemerkt gebleven in de Nederlandse pers. Hieronder enkele artikelen en videos die zijn verschenen.
Escape world.
Cabin in the Woods Battle Rooms. The School of Witchcraft. DE ESCAPE WORLD ERVARING. Een onvergetelijke tijd beleven met je vrienden collegas of familie? Escape World biedt verschillende live escape game avonturen aan in verschillende steden in Nederland. Laat je samen 60 minuten opsluiten in een escape room waar je even kunt ontsnappen aan alle dagelijkse werkelijkheid. Beleef één van de leukste uitjes ooit in een kamer vol met bloedstollende puzzels en special effects waar je naadloos moet samenwerken om te kunnen ontsnappen. Valt er iets te vieren? Voor een teamuitje verjaardag of een vrijgezellenfeest zijn onze locaties zeer geschikt en kunnen wij de ervaring extra speciaal maken.
Zombie Escape Room Amsterdam.
Puzzels zijn leuk en de zombie sfeer is tof uitgewerkt. Een van de beste rooms die ik heb gespeeld. Meer recensies op all-escaperooms.nl. Vanaf Amsterdam CS 15 minuten reizen met tram 16 of tram 24 naar halte Weteringscircuit. Met de auto bij A10 ring Amsterdam afslag de RAI vervolgens richting de Singelgracht rijden en bij de Heineken Experience afslaan. Parkeren kan in de straat of bij parkeergarage Heinekenplein op 5 minuten loopafstand. Wat is een escape room? Een escape room is een interactief avontuur voor kleine groepen. In een escape room kom je vast te zitten in een kamer waaruit moet worden ontsnapt.
Escape Room Smartphone Game. Escape Room Smartphone Game.
Escape Amsterdam Smartphone Game. Opgesloten in Amsterdam aan jullie de taak om te ontsnappen. Escape Amsterdam Smartphone game is een nieuwe innovatieve manier van het spel uit de inmiddels populaire Escape Rooms. Maar wil je in de lente of de zomer niet opgesloten worden in een Escape room? Dan is onze nieuwe smartphone game perfect geschikt voor jullie groep. Doel van het spel is om samen met alle teamleden te ontsnappen uit het digitaal afgezette gebied. Hiervoor moeten een aantal opdrachten worden uitgevoerd op een GPS locatie. Navigeren gaat met het verstrekte GPS device.
Lasergamen Kinderfeestje Amsterdam De leukste activiteiten.
Gewenste Starttijd / Desired Start Time Gewenste activiteit / Preferred activity. Gewenste activiteit / Preferred activity Room Escape Archery Tag Laser Tag Bubbel Voetbal Room Escape Challenge Room Escape Tenten City Escape Game Highland Games Expeditie Robinson Graffit Workshop Hoofdboetseren workshop IJssculpturen workshop Een andere activiteit Opties / Options. Opties / Options Welkomst drankje/ Welcome drink Drank afkoop/ Drink arrangement Lunch Diner BBQ Vergadering/ Meeting Reden uitje / Reason outing Uw idee / Your idea Versturen. Open van 0900 2200. 7 dagen per week. Wij zijn lid van. Wij zijn lid van. Wij zijn lid van.

Contacteer ons

escape world
room boek
amsterdam red ligh
escape rembrandtplein
club escape
discoteca amsterdam escape
redlight amsterdam
escape room noord holland
brainwash escape
escape game amsterdam