escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Resultaten voor escape room 2 personen


escape room 2 personen
 
Escape Rooms in Rotterdam Escape Room Overzicht.
Live Escape Room is een spannend, uitdagend en onvoorspelbaar spel. Je gaat met een groep van 2 tot 6 personen. Cijfer: 7.9 uit 12 reviews. Escape room The Fear Schiedam. Uitgelicht Aantal kamers: 1 Capaciteit: 2 6 spelers Minimale leeftijd: 12.
Escape Rooms Coronel FUN.
Coronel Kartracing Activiteiten Escape Rooms. Coronel Escape Rooms. Trump Tower Dakar Challenge zijn dé Escape Rooms van Coronel en de meest unieke van Nederland. Lukt het jullie om binnen 60 minuten te ontsnappen? Tijdens het spelen van dit spel is het belangrijk dat je al je zintuigen gebruikt. Ga op onderzoek uit in de kamer en en werk goed samen met je team. Communiceren met je teamgenoten is bij het spelen van één van de escape rooms erg belangrijk. Maar vergeet ook vooral niet om logisch na te denken om zo alle puzzels en raadsels op te lossen. Hoe meer puzzels je oplost, hoe verder jullie komen in het spel. Reserveer één van onze kamers en laat je meevoeren in één van de adembenemende avonturen die Coronel te bieden heeft. Kun jij op tijd ontsnappen? Al vanaf 2 personen. 60 minuten adrenaline. Spectaculaire escape room!
Escape Room Breda Beleef Mission Impossible 1500, p.p.
Met nog 7 minuten over, ontsnapten we met 4 personen uit de kamer. Leuke, originele opdrachten! 100% Escape Room in 800 jaar oude kelders! Gemiddeld, je hoeft geen genie te zijn om te ontsnappen, onze doelstelling is een leuk uitje verzorgen. 2-8 pers per kamer. Is je groep groter? Boek 2 kamers achter elkaar en speel tegen elkaar!
Unieke escape room in centrum Breda Escape Room Breda.
We waren met 6 personen die nog nooit een Escaperoom hadden gedaan en hebben de kamer met heel veel plezier gespeeld. We werden heel goed ontvangen door een razend enthousiaste meid en na een korte uitleg werden we opgesloten. Het was een heel fijn idee dat er een soort noodknop was mocht je toch ondertussen naar buiten willen. De puzzels waren erg leuk en inventief en zeker goed te doen. En je kunt er eventueel per persoon gewoon de kosten van de kamer pinnen. Twijfel je om te gaan? Niet langer twijfelen, maar gewoon boeken! Ans heeft 2 tot 5 escape rooms gespeeld 11-03-2017. Escape Room 076 Oude Vest 2 4811HT, Breda Postadres. Escape Room 076 Postbus 4654 4803 ER Breda Mailadres info@escaperoom-076.nl Telefoonnummmer 076-3690564 076-3690564 Collega gezocht!
TIP Real Escape Room Real Escape Room de echte belevenis!
Euro 120 per kamer, 2-7 personen. De enige echte belevenis Escape Room van Dordrecht. Echt een aanrader! Een uitdagend spel met voldoende spanning en variatie. Erg gaaf, zeker ook goed uitgewerkt met licht en geluid dat maakt de kamer echt.
Escaperoom Amsterdam Black Out Darkest Escaperoom Ever.
Escaperoom BlackOut 2 personen. Escaperoom BlackOut 3 personen. Escaperoom Blackout 4 personen. Escaperoom Blackout 5 personen. Escaperoom Blackout 6 personen. Escaperoom Blackout 7 personen. Escaperoom Blackout 8 personen. you have to close the deal, despite the darkness. De grootste misdaadfamilie van de Jordaan heeft jouw hulp nodig.
1 Escape Room Nederland Escape room Utrecht provincie.
Voor bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes een escape room grote groep kunnen wij maximaal 36 personen ontvangen. Om je room escape ervaring compleet te maken biedt escape games nederland de unieke mogelijkheid om de high-lights van je ontsnappings-avontuur op groot beeld terug te kijken!
Escape Rooms bij Yankee Doodle Assen.
De Al Capone en de Deathrow kamer kun je van 2 tot 5 personen spelen dus, 10 tegelijk. Ben je met meer dan 10 personen kun je splitsen en rustig wat eten of drinken in onze pre-game room. In een arrangement met het Yankee Doodle buffet, heb je natuurlijk alle tijd en kun jij heerlijk eten terwijl het andere team probeert te ontsnappen en vice versa. Zo kun je gemakkelijk een leuke avond/dag creëren met een grotere groep in combinatie met de Yankee Doodle Fun-Diners! Hoe oud moet je zijn? Wij zeggen vanaf / 14 jr, maar een team kan het beste bestaan uit verschillende denkniveau's, vaak denk je te moeilijk bij een puzzel en soms heeft een kind van 12 een heel andere kijk op een situatie dan een volwassene. Kan iedereen een Escape Room bouwen? In principe kan iedereen een escape room bouwen. Het is niet gemakkelijk, maar een eenvoudige escape room is doenlijk.
Mystery House Escape Rooms in Valkenburg Zuid-Limburg.
Master Mind: als verzetstrijder ben je opgesloten in het loket van de door nazi's' bezette bioscoop. Agent MI9: de prequal van The Master Mind. verwacht in 2018. Escape Rooms voor 3 tot 6 personen.: Maandag t/m vrijdag 9850. Zaterdag en zondag 10450. Escape Room voor 1 tot 2 personen.:
Escape Room Mission Escape Nijmegen.
IS ER EEN PANIEKKNOP IN DE ESCAPE ROOM? In elke 4 van onze escape rooms is een paniekknop aanwezig die je als het moet kan gebruiken. In de praktijk is dit gelukkig nooit het geval! MET HOEVEEL PERSONEN KUNNEN WE MISSION ESCAPE SPELEN? Het minimaal aantal spelers is 2 personen en maximaal 7.
Escape room Scheveningen bij Unlock Scheveningen.
Als u drank of drugs heeft genuttigd kan je geweigerd worden in Escape Room Unlock Scheveningen. Afhankelijk van de escaperoom kunnen er 2 tot maximaal 8 personen gelijktijdig spelen. Onze escape room is geschikt voor personen vanaf 8 jaar en ouder.
Één van de beste belevingen van Nederland The Great Escape.
Escape room of VR-Experience. Borrelplank en twee drankjes in The Key onze horecagelegenheid op locatie. Drie gangen proeverij menu. 2-uur onbeperkt drinken bij Kletsen en Proeven bier, fris en wijn. Gratis parkeren bij The Great Escape. 57, per persoon. 20 40 personen. 2 HTC VIVE VR Brillen.

Contacteer ons

escape room 2 personen
escape amsterdam club
escape room amsterdam beurs van berlage
van diemenstraat
room escape
escaperooms
room escaoe
escape room amsterdam west
amsterdam club
de wallen red light district
red light disctrict
escape amsterdam adres
escape nightclub amsterdam