escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Meer resultaten voor club lounge amsterdam


club lounge amsterdam
 
Home ABE Club Lounge Amsterdam Nightlife.
Opening hours Monday From 2300 0330. Thursday From 2300 0400. Friday From 2300 0400. Saturday From 2300 0400. Sunday From 23.00 03.30. Contact You can reach us at the office from. Tuesday to Friday between 1000AM and 6PM. Phone 31 020 845 7872 or after 1800 PM please call 31 06 24 48 25 90 Only for VIP enquiries.
W Lounge W Amsterdam.
De W Lounge Ws interpretatie van de traditionele hotellobby is de plek waar gasten als eerste kennismaken met W Amsterdam. De W Lounge ligt op de zesde verdieping van het Exchange Gebouw. Geniet ontspan en vermaak je in W Lounge met een selectie van de laatste en nieuwste muziek die is samengesteld door W Amsterdams Music Curator Kristina Dolgova. De bruisende sfeer maakt W Lounge tot een van de populairste plekken in Amsterdam. Om te zien en gezien te worden. W Lounge is de perfecte plek voor iedereen die nieuwsgierig is naar alles wat new and next is in de wereld van de mixology.
Veiligheidscontrole nodig.
SkyLounge Amsterdam.
Reserveren is mogelijk vanaf 20 personen. Elke wereldstad heeft een unieke plek om de stad van boven te ontdekken en te bewonderen. In Amsterdam is dat SkyLounge Amsterdam een award winning roof-top lounge bar uitkijkend over deze unieke wereldstad. Dit is de plek waar Amsterdam-mers en reizigers vanuit de hele wereld samenkomen! De SkyLounge biedt 365 dagen per jaar een panoramisch uitzicht over de meest energieke stad van Europa. Reserveren is alleen mogelijk voor groepen vanaf 20 personen! Overdag is het de perfecte locatie voor al uw afspraken zowel zakelijk als privé! Geniet van een kop Buscaglione-koffie of een gerecht uit de verfijnde lunchkaart. Wilt u met vrienden relaties of collegas komen borrelen?
Club Noir.
Van shishas tot buikdanseressen Club Noir heeft het allemaal. De club beschikt over een groot assortiment van exclusieve drankjes is voorzien van een speciaal afgeschermde rookruimte en biedt gratis wifi aan. De top-djs draaien zowel Arabische als allround muziek en tonen bijbehorende videoclips op de zijschermen. Van donderdag tot en met zondag kun je ook dansen op live muziek. Kortom Club Noir prikkelt al jouw zintuigen. Kom gezellig langs voor een onvergetelijke avond!
ABE Club Lounge Amsterdam Nederland Beoordelingen.
Dingen om te doen. ABE Club Lounge Beoordelingen Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. 135 van 287 Nachtleven in Amsterdam. Amstelstraat 30 1017 DA Amsterdam Nederland. 31 20 845 7872. Super leuke en gezellige avond gehad Er hangt een leuke gezellige sfeer en het ziet er netjes en meer lezen. Beoordeeld op 29 november 2016.
Supperclub.
supperclub is meer dan een restaurant een galerie een bar of club. het is al het bovenstaande. het is een plek waar gelijkgestemden elkaar vinden en aan het einde van de avond naar huis gaan met een verhaal. supperclub brengt je een nacht vol spektakel van spannende food concepten vernieuwende dj's spraakmakende performances tot aan kunstzinnige visuals. iedereen speelt hier een rol en vult gedurende de avond het witte decor in. we hopen dat je je mooie sokken hebt aangetrokken. want nadat je de zilveren deur van de oude theaterzaal instapt gaan de schoenen uit. let niet op etiquette of goede tafelmanieren.

Contacteer ons

club lounge amsterdam
escape room amsterdam 8 personen
room in amsterdam
club 11 amsterdam
club amsterdam
discotheek amsterdam
xitroom
fotos de amsterdam
amsterdam tonight
hunt amsterdam
room amsterdam