escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Resultaten voor xitroom


xitroom
 
Xitroom First Dutch Escape Game YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Xitroom First Dutch Escape Game. Unsubscribe from Xit Room? Subscribe Subscribed Unsubscribe 2. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video? Sign in to make your opinion count.
Xitroom Escape Game Escape rooms.
Je zit er in gevangen! BOEK NU EINDHOVEN BOEK NU AMSTERDAM. Kun jij mijn geheimen ontrafelen? Ik daag je uit! BOEK NU EINDHOVEN BOEK NU AMSTERDAM. / 4 / 4. Xitroom Eindhoven Nederlands eerste Escaperoom. Ruim 3000 likes beoordeling 90 op Facebook! Kwaliteit en originaliteit gegarandeerd! 2 Escaperooms in het centrum van Eindhoven! En toch gratis parkeren voor de deur! Xitroom Amsterdam In hartje centrum! Onderscheidend door kennis en ervaring! Op 500 meter loopafstand van Amsterdam Centraal de Nieuwmarkt en de Wallen! Parkeergarage 12 / 24u! 3 Escaperooms waarvan de eerste reeds geopend is! Wat is een Escape Room?
Xitroom Escape Game Amsterdam Nederland Beoordelingen.
Xitroom Escape Game Beoordelingen Amsterdam. Wat te doen in Amsterdam. Is dit uw bedrijf? 16 van 108 Recreatie en spellen in Amsterdam. Escapespellen Recreatie en spellen. Prins Hendrikkade 135 1011 AR Amsterdam Nederland. Wat is het Certificaat van uitmuntendheid? TripAdvisor reikt een Certificaat van uitmuntendheid uit aan accommodaties attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen. We wisten totaal niet wat ons te wachten stond. Altijd wel over de escaperoom gehoord maar nooit meer lezen.
Xitroom Eindhoven Escape Room Reviews.
Word opgesloten met je vrienden familie of collega's en probeer binnen een uur te ontsnappen! Stel je voor je hebt op een avond met wat vrienden afgesproken in de stad. Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming gaan jullie een ruimte binnen. Dan valt achter je de deur dicht. Je probeert m weer te openen maar tevergeefs. Je bent met z'n allen opgesloten! Er begint een klok te tikken 60 minuten om er uit te komen. Je kijkt om je heen. Het lijkt wel of je in de werkkamer van één of andere professor bent beland. Een groot bureau een fauteuil kaarten aan de muur een bord met formules en allerlei curiosa.
Xitroom Amsterdam Reviews Ervaringen Adres en Prijzen.
Capaciteit 2 t/m 6 spelers. Om kwaliteit en originaliteit te garanderen zal deze kamer enkele maanden na de opening van Crack the Safe volgen. Nog even geduld dus! Informatie over Xitroom Amsterdam. De tweede locatie voor Xitroom in Nederland. Na Eindhoven is deze locatie goed voor 3 escape rooms. Xitroom noemt hun rooms zelf Escape games. Als je in Eindhoven al eens gespeeld dan zul je zeker een kijkje moeten nemen in Amsterdam. Op 500 meter loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam bevinden zich de 3 Escaperooms van Xitroom Amsterdam in het souterrain van een monumentaal grachtenpand. Dit is de oude binnenstad van Amsterdam waar ook de Nieuwmarkt met vele kroegjes en eetgelegenheden en de Wallen zich op nog geen 500 meter bevinden.
Xitroom Amsterdam Escape Room Reviews.
Meer info en reviews. Boek deze kamer nu! 2 tot 6 personen. Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen. 1900 tot 3500 euro per persoon afhankelijk van het aantal personen. Meer info en reviews. Boek deze kamer nu! 2 tot 6 personen. Je hebt 60 minuten om de kamer uit te komen. 1900 tot 3500 euro per persoon afhankelijk van het aantal personen. wat is dit leuk!
xitroom Escape Room Nieuws.
Eerste escape room in Nederland. Escape room Bunschoten claimt de eerste escape room in Nederland te zijn. In mei 2013 openden zij hun deuren. In dezelfde openingsweek was ook Xitroom in Eindhoven geopend. Xitroom zegt daarover het volgende Xitroom was de eerste in Nederland althans dat dachten we. Tegelijkertijd ging ook in Bunschoten de deur open. Wie nu uiteindelijk de eerste was maakt niet uit. Hun Escaperoom is echt awesome en je moet ook daar zeker een keer naar toe! Eric Spring in t Veld is de eigenaar van Escape room in Bunschoten en recent geïnterviewd door Radio-5. Hij vertelt over de populariteit van de escape rooms de geschiedenis van escape rooms en hoe hij eigenhandig in Nederland een escape room heeft gebouwd.
Veiligheidscontrole nodig.

Contacteer ons

club lounge amsterdam
escape room amsterdam 8 personen
room in amsterdam
club 11 amsterdam
club amsterdam
discotheek amsterdam
xitroom
fotos de amsterdam
amsterdam tonight
hunt amsterdam
room amsterdam