escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Zoeken naar escape room 10 personen


escape room 10 personen
 
Escape Room Nijmegen voor leuke uitjes vanaf 3 t/m 100 personen.
De ideale locatie voor elk groepsuitje! Ook groepen van 20 t/m 50 personen kunnen nu de Escape sensatie beleven! De Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects en dé ultieme battle voor groepen. Meer info reserveren. In deze Escape Room stap je in het complot van kapitein Edward Smith.
Zombie Escape Room Amsterdam.
Wij verwachten niet dat uw kleding nat of vies wordt. Zijn er meerdere escape rooms? Op dit moment is er één escape room die geschikt is voor 2 t/m 8 personen. Kan ik de room meer dan één keer spelen?
Escaperoom Harderwijk, ga jij de uitdaging aan?
Per kamer kunnen er 8 personen naar binnen. Mocht je met meer dan 16 personen komen dan hebben we ook veel leuke mogelijkheden voor een geweldig programma. Bij Escaperoom Harderwijk hebben we een sfeervolle ruimte waar je voor en achteraf heerlijk wat kan drinken. Koffie, thee en fris zijn aanwezig en ook een kleine versnapering kan je bestellen. Onze medewerkers verzorgen jullie graag. Ook voor jullie vergadering. Voor jullie vergadering, lunch of diner werken we samen met een aantal vaste partners. Natuurlijk adviseren we jullie graag. Hotel Harderwijk www.hotelharderwijk.com. Lunch of diner? Een lijst met alle restaurant in Harderwijk vinden jullie hier: www.heerlijkharderwijk.nl. Escaperoom Harderwijk ligt centraal in Nederland midden op de Veluwe. Hierdoor is onze bereikbaarheid van heel het land ideaal. Vanaf de A28 is het nog 2 minuten rijden en dan parkeer je zo gratis voor de deur. Ook het OV ligt op slechts een paar honderd meter. Tips voor bezoek aan een escape room Alex Kaper 2017-05-19T1329300000.:
Escape Room Twente in Diepenheim.
Twente heeft veel te bieden voor de toerist. Maak jouw verblijf nog spannender en completer door een bezoek te brengen aan Escape Room Twente. In 1544 werden de Freules van Beckum, wonend op Kasteel Nijenhuis te Diepenheim, veroordeeld voor ketterij en ter dood gebracht op de brandstapel in Delden. Een intrige die zn sporen heeft achtergelaten. Een misstap van de adel? Of toch een complot. Kamerprijs is dus: 8000., Kamerprijs is dus: 9000., Kamerprijs is dus: 10200., Kamerprijs is dus: 11200., Kamerprijs is dus: 12000., Ma Di Wo Do Vr Za Zo. 4 bezoekers, max. Klik op datum voor beschikbare tijden. Reserveer direct via de knop reserveren. Hou rekening met maximaal aantal personen in een kamer dat is toegestaan. Kom je met een grotere groep dan wordt de groep in teams gesplitst. Reserveer dan meer starttijden. De niet-spelende groep doet een andere activiteit of neemt een drankje aan de bar in ons clubhuis. Combi-arrangementen zijn mogelijk met PitchPutt Golf, Voetgolf, Cornhole of andere activiteiten. Zie hiervoor: www.pitch-putt-twente.nl. leeftijd: 16 jaar. Neem Contact op. PitchPutt Twente Hengevelderweg 3, 7478 PE Diepenheim. T: 0547 35 19 90 diepenheim@pitch-putt-twente.nl. Hier staan de 10 snelste tijden.
Escape Rooms Ravenstein 60 minuten en de tijd tikt.
Escape room Ravenstein heeft drie kamers. Een is gebouwd in de voormalige mestput en ingericht als een wijnkelder. Bij de ander gebouwd in de melkstal waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. De derde kamer De speld in de hooiberg XXL vind je in de houten hooihuisjes. Reserveer Boerenstal Reserveer Wijnkelder Reserveer Hooiberg. Wat is het Beleef een escapeavontuur. In het knusse Escape Cafe en binnenwei kun je voor en na het escape spel genieten van een hapje en drankje. Ben je met meer dan 10 personen dan hebben we speciale groepsarrangementen.
Escape Room Eindhoven Bekijk de arrangementen.
Pubquiz Escape room. Personen: 8 Tijdsduur: 35, uur Vanaf 3395, incl. Uurtje borrelen Escape room. Personen: 6 Tijdsduur: 2 uur Vanaf 23, incl. Ik hou van Holland Escape room. Personen: 10 Tijdsduur: 35, uur Vanaf 3850, incl. Je eigen shotje maken Escaperoom.
Escape Room Vechtdal Ommen.
bij minimaal 10 personen. Escape Room Funbike Tour. De spanning en focus tijdens de Escape Room kan helemaal losgelaten worden tijdens de Funbike Tour, waarbij je op onze grappige roze fietsen een mooie tocht door het natuurlijke Vechtdal Overijssel maakt.
The Battle Room in Utrecht Nederland escapetalk.nl.
Dag 4 personen 5 personen 6 personen 7 personen 8 personen 9 personen 10 personen 11 personen 12 personen. Aan de prijzen vermeld op deze website kunnen geen rechten worden ontleend aangezien deze ten alle tijden kunnen wijzigen. Schrijf de eerste review. Het is voor andere escapers en escape room eigenaren erg nuttig om te weten hoe jij het vond.
Escaperoom 040 De Leukste Escaperoom in Eindhoven met 5 kamers!
Dan nemen we uw specifieke wensen door. WAT IS EEN ESCAPEROOM? Een escape room is de nieuwste rage van dit moment. Je laat jezelf samen met anderen opsluiten in een kamer om van daaruit te ontsnappen binnen een vaste tijd.
Escaperoom Almere VVC.
2 reviews 10 10. Schrijf zelf een review. Bel: 036 532 3580. Escaperoom i s één van de leukste en spannendste activiteiten voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of als teambuilding. Het concept is simpel: je wordt samen met je vrienden, collegas of familieleden opgesloten in een van onze drie escape rooms en jullie moeten door tactisch samenwerken proberen te ontsnappen. Los raadsels op, vind verborgen aanwijzingen en open de deur binnen 60 minuten. Durven jullie het aan? Direct escape room reserveren. Bij VVC-Adventure hebben we een escaperoom voor diverse groepen, al vanaf zes personen.
Home.
Escape rooms zijn het meest unieke groepsuitje, geschikt voor alle vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes of vriendengroepen! En of je het nou een escape room, escape game of trap room noemt, het idee is heel eenvoudig: jullie worden opgesloten in een kamer en krijgen 60 minuten de tijd om weer te ontsnappen.
Escape Rooms Nederland hét escape room overzicht.
Deze maand hebben we een Escape Room van de Maand uit Noord-Brabant. In Waalwijk is Epic Escape te vinden. We hebben beide eigenaren wat vragen gesteld om er achter te komen wat ze drijft in. Winnaar escaperoom TV programma The Big Escape bekend. november 11, 2017. Het is zover! De finale van The Big Escape, een escaperoom TV programma waarbij in 10 afleveringen elke keer een BN'er' afviel is ten einde en we hebben een winnaar!

Contacteer ons

amsterdam amusements
wat is escape room
amsterdam clubbing
van diemenstraat amsterdam
peeskamer
escape.nl
scape amsterdam
xitroom amsterdam
kamer spel
escape room 10 personen
discothèque amsterdam centre
escape amsterdam parkeren
amsterdam escape club