escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Op zoek naar escape room 10 personen?


escape room 10 personen
 
Escape Room Eindhoven Bekijk de arrangementen.
Pubquiz Escape room. Personen: 8 Tijdsduur: 35, uur Vanaf 3395, incl. Uurtje borrelen Escape room. Personen: 6 Tijdsduur: 2 uur Vanaf 23, incl. Ik hou van Holland Escape room. Personen: 10 Tijdsduur: 35, uur Vanaf 3850, incl. Je eigen shotje maken Escaperoom.
Escaperoom Harderwijk, ga jij de uitdaging aan?
Per kamer kunnen er 8 personen naar binnen. Mocht je met meer dan 16 personen komen dan hebben we ook veel leuke mogelijkheden voor een geweldig programma. Bij Escaperoom Harderwijk hebben we een sfeervolle ruimte waar je voor en achteraf heerlijk wat kan drinken. Koffie, thee en fris zijn aanwezig en ook een kleine versnapering kan je bestellen. Onze medewerkers verzorgen jullie graag. Ook voor jullie vergadering. Voor jullie vergadering, lunch of diner werken we samen met een aantal vaste partners. Natuurlijk adviseren we jullie graag. Hotel Harderwijk www.hotelharderwijk.com. Lunch of diner? Een lijst met alle restaurant in Harderwijk vinden jullie hier: www.heerlijkharderwijk.nl. Escaperoom Harderwijk ligt centraal in Nederland midden op de Veluwe. Hierdoor is onze bereikbaarheid van heel het land ideaal. Vanaf de A28 is het nog 2 minuten rijden en dan parkeer je zo gratis voor de deur. Ook het OV ligt op slechts een paar honderd meter. Tips voor bezoek aan een escape room Alex Kaper 2017-05-19T1329300000.:
Escaperoom Almere VVC.
2 reviews 10 10. Schrijf zelf een review. Bel: 036 532 3580. Escaperoom i s één van de leukste en spannendste activiteiten voor een vrijgezellenfeest, vriendenuitje of als teambuilding. Het concept is simpel: je wordt samen met je vrienden, collegas of familieleden opgesloten in een van onze drie escape rooms en jullie moeten door tactisch samenwerken proberen te ontsnappen. Los raadsels op, vind verborgen aanwijzingen en open de deur binnen 60 minuten. Durven jullie het aan? Direct escape room reserveren. Bij VVC-Adventure hebben we een escaperoom voor diverse groepen, al vanaf zes personen.
De 24 Beste Escape Rooms in Noord-Brabant Planjeuitje.
Deze superspannende escape room bevindt zich in een echte Duitse bunker in De Heen, op de grens tussen Noord-Brabant en Zeeland. Met je groepje van 4 tot 8 personen heb je een uur de tijd om te ontsnappen. Ook in Tilburg, maar dan ten zuiden van het centrum, vind je Locked, met de keuze uit maar liefst 3 spannende escape rooms.
Escape Room Nijmegen Bekijk de arrangementen.
Personen: 8 Tijdsduur: 35, uur Vanaf 3650, incl. Crazy 88 Escape room. Personen: 6 Tijdsduur: 5 uur Vanaf 3727, incl. Solex rijden Escaperoom. Personen: 3 Tijdsduur: 4 uur Vanaf 4650, incl. Ik hou van Holland Escape room. Personen: 10 Tijdsduur: 35, uur Vanaf 3850, incl.
Escape Room Nijmegen voor leuke uitjes vanaf 3 t/m 100 personen.
Ook groepen van 20 t/m 60 personen kunnen nu de Escape sensatie beleven! De Arena is voorzien van de nieuwste technieken en gaafste special effects en dé ultieme battle voor groepen. Meer info reserveren. In deze Escape Room stap je in het complot van kapitein Edward Smith.
Escaperoom 040 De Leukste Escaperoom in Eindhoven met 5 kamers!
WAT IS EEN ESCAPEROOM? Een escape room is de nieuwste rage van dit moment. Je laat jezelf samen met anderen opsluiten in een kamer om van daaruit te ontsnappen binnen een vaste tijd. Om te kunnen ontsnappen moet je verscheidene puzzels oplossen, hints vinden, creatief nadenken en samenwerken om te kunnen ontsnappen.
Unieke escape room in centrum Breda Escape Room Breda.
Escape Room 076. Een spannende beleving op een unieke locatie in hartje Breda. Een geweldige ervaring vol spanning en avontuur. Ideaal als groepsuitje met vrienden, familie en collega's. Door middel van raadsels en opdrachten komt de ontsnapping uit de ruimte steeds dichterbij. Geen viezigheid of enge ervaringen; maar voor iedereen reuze spannend! De escape rooms zijn bedoeld voor personen vanaf 16 jaar. Kinderen tussen 10 en 16 onder begeleiding van volwassenen.
Escape room en groepsarrangementen.
Ook met kleine groepen kun je natuurlijk solex rijden, escape room en de rondleiding combineren. Je hebt deze dan na elkaar. Neem contact op voor een passende offerte en programma op maat. Opening binnenwei 10 april 2016. Zomerkorting op de Bedstee Boerderij. Team escape room XXL tot 24 personen.
Escape Rooms Nederland hét escape room overzicht.
Een escape room is een gegarandeerd succes! Welke escape rooms heb jij al bezocht? Bekijk het escape room overzicht. Wat is een escape room? Laatste escape room nieuws. Escape Rooms Nederland is het meest uitgebreide en actuele escape rooms overzicht.
Escape Rooms Ravenstein 60 minuten en de tijd tikt.
Escape room Ravenstein heeft drie kamers. Een is gebouwd in de voormalige mestput en ingericht als een wijnkelder. Bij de ander gebouwd in de melkstal waan je jezelf in een boerenstal uit omstreeks 1800. De derde kamer De speld in de hooiberg XXL vind je in de houten hooihuisjes. Reserveer Boerenstal Reserveer Wijnkelder Reserveer Hooiberg. Wat is het Beleef een escapeavontuur. In het knusse Escape Cafe en binnenwei kun je voor en na het escape spel genieten van een hapje en drankje. Ben je met meer dan 10 personen dan hebben we speciale groepsarrangementen.
Top 10 Escape Rooms in Nederland De beste Hoogste cijfer.
Midden in Nederland ligt Naarden. Halverwege 2015 opende daar One Hour Lockup escape rooms haar deuren met de escape room. Cijfer: 9.6 uit 57 reviews. Riddle Room Best. Aantal kamers: 2 max 6 p/kamer Capaciteit: 2 12 spelers Minimale leeftijd: 16. Een bezoek aan de escaperoom met 2 personen op een tijd naar keuze kost 79. Als je met 6 personen. Top 10 escape rooms op basis van reviews eigenlijk zijn het er 20!

Contacteer ons

amsterdam amusements
wat is escape room
amsterdam clubbing
van diemenstraat amsterdam
peeskamer
escape.nl
scape amsterdam
xitroom amsterdam
kamer spel
escape room 10 personen
discothèque amsterdam centre
escape amsterdam parkeren
amsterdam escape club