escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Op zoek naar van diemenstraat amsterdam?


van diemenstraat amsterdam
 
Sorry de pagina kon niet worden gevonden NVvP.
Amsterdam Podotherapie Medisch Kwartier de Oude Houthaven. Terug Amsterdam Podotherapie Medisch Kwartier de Oude Houthaven in google maps. Streetview Amsterdam Podotherapie Medisch Kwartier de Oude Houthaven.
Van Diemenstraat 216 1013 CP Amsterdam Centrum 123 Makelaar B.V.
Van Diemenstraat 216 1013CP Amsterdam Centrum. Dat waren ze nog niet allemaal. Y-point is een markant pakhuis daterend uit het begin van de 20ste eeuw dat is herontwikkeld tot een industrieel kantoorverzamelgebouw. Het totale vloeroppervlakte is ca. 7.000 m2 verdeeld over souterrain begane grond en 3 verdiepingen. De kantoorruimten worden casco opgeleverd waardoor de industrile look behouden blijft.
HNK Amsterdam Houthavens Vergaderruimtes Laagste prijs.
HNK Amsterdam Houthavens Aanbevolen. Van Diemenstraat 20-200 1013CN Amsterdam Nederland. Boek een ruimte Stel deze locatie een vraag. Foto's van de locatie. Op basis van 32 reviews. Redenen om te boeken bij HNK Amsterdam Houthavens. Gratis annuleren tot 24 uur. Het Nieuwe Kantoor biedt je uiteenlopende werkruimtes aan voor al je werkafspraken.
Werklocatie in Amsterdam Het Nieuwe Kantoor. Werklocatie in Amsterdam Het Nieuwe Kantoor.
DE LEUKSTE WERKPLEK VAN AMSTERDAM. 020 240 44 30. Home / Locaties / Amsterdam Houthavens. HNK Amsterdam Houthavens Klassiek gebouw modern werken. Van Diemenstraat 20-200 1013 CP Amsterdam. Antonio van Diemen had ooit een eigen land Van Diemensland nu beter bekend als Tasmanië. Deze ondernemende zeventiende-eeuwse ontdekker is naamgever van het adres en de locatie van de Amsterdamse vestiging van HNK. En dat is natuurlijk niet voor niks. HNK Amsterdam Houthavens ligt in een gebied dat volop in ontwikkeling is. Waar ooit schepen met wereldbestemmingen aanlegden is nu een thuishaven gecreëerd voor nieuwe bedrijvigheid.
Bickers a/d Werf Lunch Diner Terras aan het Westerdok Amsterdam.
Bicken bij Bickers Maand. Een oase van rust in Amsterdam. Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in. Uw reservering is direct bevestigd. Wij kunnen op dit tijdstip online niet bepalen of er nog tafels beschikbaar zijn. Bel ons even voor de mogelijkheden. Er is helaas een fout opgetreden bij uw reservering. Neem aub contact met ons op via telefoon of mail 020 3202951 info@bickersaandewerf.nl. Kies wanneer u wil reserveren en vul uw gegevens in.
Escape World Amsterdam All Escaperooms Nederland.
Ook hebben we op alle locaties voor elk niveau beginner en expert dubbele escape rooms waardoor je tegen elkaar kunt spelen. Van Diemenstraat 242 1013 CP Amsterdam.
KeyFilm Contact.
Openbaar vervoer Vanaf Amsterdam Centraal is KeyFilm te bereiken met bus 48 halte Barentzplein. Daarna is het ongeveer 2 minuten lopen naar Van Diemenstraat 332.KeyFilm op Google Maps.
Van Diemenstraat Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De Van Diemenstraat is een straat in de Zeeheldenbuurt van Amsterdam-Centrum. De straat die onderdeel uitmaakt van de ringweg s100 begint bij het Barentszplein in het oosten en eindigt bij de Westerkeersluisbrug die het Westerkanaal overspant. De Van Diemenstraat is de naam van een aantal straten in Nederland vernoemd naar Antonio van Diemen 1593-1643 gouverneur-generaal van Nederlands-Indië en naamgever van Van Diemensland het huidige Tasmanië. De man die in opdracht van Van Diemen Australië ontdekte Abel Tasman kreeg een straat naar zich genoemd aan het andere kant van de Westerkeersluis. De Van Diemenstraat is aangelegd over wat eens de Barentszkade heette. Ze kreeg haar nieuwe naam in 1897. De straat heeft alleen aan de oostkant een aantal woningen.
Postcode 1013 CN Van Diemenstraat Amsterdam Het Postcode en Adresboek van Nederland.
1013 CN is de postcode van de Van Diemenstraat te Amsterdam. in de gemeente Amsterdam. De provincie is Noord-Holland. Het netnummer is 020. Postcodes in de buurt.
werkgebouw t veem Het Veem.
ander halve kilometer van het Centraal Station werd het Veem een eeuw geleden gebouwd als pakhuis voor luxe goederen uit de Nederlandse koloniën. Koffie thee tabak en cacao werden hier als stukgoed overgeslagen.
Opstaplocatie Brug Tasmanstraat / van Diemenstraat steiger Amsterdam.
Hotel t Jagershuis Ouderkerk a/d Amstel. Restaurant Loetje Ouderkerk a/d Amstel. Restaurant Lute Ouderkerk a/d Amstel. Brug Tasmanstraat / van Diemenstraat. Deze op en afstaplocatie ligt aan de brug die de Van Diemenkade met de Tasmanstraat verbindt. De brug ligt over het uiteinde van de Singelgracht. De locatie bevindt zich aan de kant van de Tasmanstraat links wanneer men naar Het IJ kijkt. Niet alle boten varen kosteloos naar alle opstaplocaties. Informeer naar de mogelijkheden voor deze locatie. E-mail ons Voor meer informatie. Brug Tasmanstraat / van Diemenstraat. Deze op en afstaplocatie ligt aan de brug die de Van Diemenkade met de Tasmanstraat verbindt.
CONTACT Ditmeijers.
Ditmeijers is gevestigd in het centrum van Amsterdam in Pakhuis Koningin EMMA gebouw Y-Tech aan het IJ. Telefoon 020 535 2150. Ditmeijers Telemarketing Datamanagement BV. Van Diemenstraat 86 70 142. Stuur ons een bericht via onderstaand formulier.

Contacteer ons

amsterdam amusements
wat is escape room
amsterdam clubbing
van diemenstraat amsterdam
peeskamer
escape.nl
scape amsterdam
xitroom amsterdam
kamer spel
escape room 10 personen
discothèque amsterdam centre
escape amsterdam parkeren
amsterdam escape club