escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Op zoek naar disco amsterdam?


disco amsterdam
 
Discoboot dansen op het water Puur Amsterdam.
Een onvergetelijk feest in Amsterdam? Vraag nú de Disco Cruise aan dansen en feest vieren op een boot in de grachten van Amsterdam. Méér vaartochten en groepsuitjes vindt u op de site!
Workshop Disco Dansen Dans Workshop Amsterdam Groepsuitje Uitje Amsterdam.
Boek hier je swingende bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest met de Workshop Disco Dansen in Amsterdam en leer de moves uit de jaren 7080 tot nu. Met muziek van

ngMeta.description
Disco Party 70's themafeest in Amsterdam van Mokum Events.
Kies uit 350 groepsuitjes. De scherpste prijzen van Amsterdam. Geprezen om service flexibiliteit. Disco Party in Amsterdam. Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd. Disco Party in Amsterdam. Details over dit uitje. Lets Groove Tonight met Mokum Events 70s Disco Party in Amsterdam! Swingen op de felverlichte dansvloer tijdens deze discoshow. Ga uit je Afro-pruik! Er staat een heerlijk diner in de vorm van een buffet voor u klaar. U kunt gedurende de gehele avond 4 uur onbeperkt gebruik maken van de drankjes uit de Hollandse bar! Ongeëvenaard swingen op de felverlichte dansvloer tijdens de 70s Discoshow! Tijden van soul en disco spiegelbollen afrokapsels en waaie paaipe herleven tijdens dit themafeest op dit mega discobal!
Veiligheidscontrole nodig.
Varende Disco in Amsterdam Rondvaarten Uitjesbureau.
BEdrijfsuitje Amsterdam De Varende Disco Vraag nu een offerte aan voor dit uitje op Uitjes.nl
De 10 beste clubs discotheken in Amsterdam TripAdvisor.
Beste clubs discotheken in Amsterdam Nederland. Wat te doen in Amsterdam. Clubs discotheken in Amsterdam. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar.
Disco iT in Amsterdam gaat dicht Magazine Voor nieuws achtergronden en columns.
De Amsterdamse discotheek iT waar de politie dit weekeinde tijdens een inval drugs heeft gevonden gaat dicht. Dat heeft loco-burgemeester Van der Aa dinsdag besloten. ANP 30 juni 1999 0000. De gemeente volgt hiermee het advies van de politie. Tijdens de goed voorbereide inval in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twaalf mensen gearresteerd. Drie van hen die door de politie worden beschouwd als dealers zitten nog vast. Bij de inval vond de politie honderden xtc-pillen ampullen met het narcosemiddel ghb en cocaïne.
Clubs en discotheken in Amsterdam Locaties.nl.
De meest bekeken locaties in Amsterdam in de afgelopen week. Soortgelijke locaties in de buurt. Clubs en discotheken in Amsterdam. Clubs en discotheken in Schiphol Rijk. Clubs en discotheken in Haarlem. Clubs en discotheken in Hilversum. Clubs en discotheken in Almere. Clubs en discotheken in Enschede. Clubs en discotheken in Den Bosch. Clubs en discotheken in Breda. Clubs en discotheken in Nijmegen. Clubs en discotheken in Leeuwarden. Mooie locaties in de buurt. Musea Galeries in Amsterdam.
Grootste Silent Rollerdisco van Europa naar Amsterdam Stadsgids PAROOL.
Dit plusartikel heeft u cadeau gekregen. Registreer en krijg 2 maanden onbeperkt toegang tot alle plusartikelen. Registreer en lees 2 maanden onbeperkt. Grootste Silent Rollerdisco van Europa naar Amsterdam. Koptelefoon op en rollen maar bevrijdingsfestival Het Amsterdams Verbond brengt op 5 mei de grootste Silent Rollerdisco van Europa naar sportpark De Eendracht. Door ANP 17 maart 2017 0940. Er is plek voor ruim driehonderd rolschaatsers om over meer dan 200 vierkante meter dansvloer te zoeven. De rollende festivalgangers krijgen elk een koptelefoon met verschillende soorten muziek waar ritmisch a-ritmisch mag ook op kan worden gerolschaatst.
Panama Amsterdam. facebook. twitter. youtube. instagram. Panama. Email. Phone. Address.
iT club Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. De vroegere ingang van discotheek iT aan de Amstelstraat in Amsterdam tegenwoordig de ingang van Club AIR. De iT was een club die met extravagante feesten internationale bekendheid kreeg. De zaak werd door Manfred Langer op 7 september 1989 geopend aan de Amstelstraat nr. De iT werd gesloten in 2002 heropende enkele maanden later en sloot definitief in 2004. 1 Naamgeving en opening. 2 Hoogtijdagen en neergang. 3 Heropening en ondergang. 4 Plannen voor een nieuwe club. Naamgeving en opening bewerken. Na 2 jaar RoXY in Amsterdam besloot Manfred Langer dat er ruimte was voor nog een extravagante club. De opening werd verricht door Nelly Frijda.

Contacteer ons

escape hunt amsterdam
diskothek in amsterdam
diskotheken amsterdam
amsterdam rembrandtplein clubs
teambuilding activiteiten amsterdam
disco amsterdam
oudezijds armsteeg
escape amsterdam opening hours
rembrandtplein clubs
best escape
student clubs amsterdam