escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Meer resultaten voor oudezijds armsteeg


oudezijds armsteeg
 
Proeflokaal Brouwerij De Prael Oudezijds Armsteeg 26 1012 GP Amsterdam Deell.
Proeflokaal Brouwerij De Prael Oudezijds Armsteeg 26 1012 GP Amsterdam. Kijk op de website voor locatie informatie: http//deprael.nl/.: Oudezijds Armsteeg 26. 1012 GP Amsterdam. Oudezijds Armsteeg 26. 1012 GP Amsterdam. Workshops op deze locatie. Er staan momenteel geen workshops ingepland voor deze locatie.
Woning Nieuwezijds Armsteeg 5 Amsterdam Oozo.nl.
Nieuwezijds Armsteeg 95, 1012NB Amsterdam. Op 26 februari 2017 om 2305: is de ambulancedienst met grote spoed uitgereden naar Nieuwezijds Armsteeg 95 te Amsterdam. Ambulance naar Nieuwezijds Armsteeg in Amsterdam. Woensdag 22 februari 2017 om 2208.: Nieuwezijds Armsteeg 95, 1012NB Amsterdam.
Proeflokaal Brouwerij de Prael.
Brouwerij De Prael is een Echt Amsterdams erkend initiatief. Dit betekent dat De Prael bijdraagt aan een beter Amsterdam; op sociaal, cultureel en maatschappelijk gebied. DE PRAEL HOUTHAVENS. Nieuwe Hemweg 2. 1013 BG Amsterdam. T 020 408 44 69. DE PRAEL OUDEZIJDS. Oudezijds Armsteeg 26.
1012 GP Oudezijds Armsteeg Amsterdam.
Ambulance met spoed naar Oudezijds Armsteeg in Amsterdam a1 13101 rit 12059 amsterdam oudezijds armsteeggp 11 leger des heils wijkziekenboeg. Ambulance met spoed naar Oudezijds Armsteeg in Amsterdam a1 13106 rit 7678 amsterdam oudezijds armsteeggp 11 leger des heils wijkziekenboeg.
Oudezijds Armsteeg, 600 jaar bewoning Gemeente Amsterdam.
Dit deel van de binnenstad ontwikkelde zich in de 14de eeuw met de Oudezijds Voorburgwal als verdedigingsgracht en de aanleg van de stadswal aan de binnenzijde hiervan. De voorloper van de Oudezijds Armsteeg bestond toen al, deze was als perceelsloot vanuit de Warmoesstraat gegraven.
Postcode 1012 GP Oudezijds Armsteeg Amsterdam Het Postcode en Adresboek van Nederland.
1012 GP is de postcode van de Oudezijds Armsteeg te Amsterdam., in de gemeente Amsterdam. De provincie is Noord-Holland. Het netnummer is 020. Netnummer van Amsterdam.: Postcodes in de buurt. 1012 GJ Oudezijds Voorburgwal, 1012 GK Oudezijds Voorburgwal, 1012 GL Oudezijds Voorburgwal, 1012 GM Oudezijds Voorburgwal, 1012 GR Heintje Hoekssteeg, 1012 GS Lange Niezel, 1012 GT Lange Niezel, 1012 GV Enge Kerksteeg, 1012 GW Wijde Kerksteeg.
Oudezijds Armsteeg Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.
In Binnenstad 223/224 oktober 2007 is het bouwplan van Stadsherstel en architectenbureau Rappange aan de even zijde van deze steeg kritisch besproken Zie: Oudezijds Armsteeg. Het ontwerp is daarna nog aangepast, helaas niet in goede zin, en eind januari is bouwvergunning verleend.
Postcode Oudezijds Armsteeg in Amsterdam Postcode bij adres.
Bron: CBS Straten in de buurt van Oudezijds Armsteeg in Amsterdam. Langebrugsteeg Oude Turfmarkt Leidekkerssteeg Sint Pietershalsteeg Oudezijds Voorburgwal Wijngaardsstraatje Heintje Hoekssteeg Lange Niezel Enge Kerksteeg Wijde Kerksteeg Oudekerksplein Trompetterssteeg Sint Annendwarsstraat Dollebegijnensteeg Sint Annenstraat Sint Jansstraat. Bedrijven in de buurt van Oudezijds Armsteeg.
Oudezijds Armsteeg Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.
In Binnenstad 223/224 oktober 2007 is het bouwplan van Stadsherstel en architectenbureau Rappange aan de even zijde van deze steeg kritisch besproken Zie: Oudezijds Armsteeg. Het ontwerp is daarna nog aangepast, helaas niet in goede zin, en eind januari is bouwvergunning verleend.
Oudezijds Armsteeg Vereniging Vrienden van de Amsterdamse Binnenstad.
Bouwplan van Stadsherstel voor de OZ Armsteeg. Architectenbureau Rappange heeft voor Stadsherstel een ontwerp gemaakt voor een nieuwe straatwand aan de zuidzijde van de Oudezijds Armsteeg, aansluitend aan de nieuwe bebouwing in het geheel verpauperde terrein tussen deze steeg en de Heintje Hoeksteeg.
Goodwillcentra Amsterdam Majoor Bosshardtburgh.
Daar ben ik blij om want ik heb heimwee naar de Bijlmer; ik mis het!" De aanmeldingsprocedure van de Majoor Bosshardtburgh is in handen van de GGD. Cli├źnten kunnen zich aanmelden bij het Ge├»ntegreerde Voorziening Centrum op de Valckenierstraat 2 in Amsterdam. Oudezijds Armsteeg 11.
Huizen te koop in Oudezijds Armsteeg, Amsterdam funda.
Terug 0 resultaten. Toon 0 resultaten. Makelaar in de buurt. Woningtypen in Oudezijds Armsteeg, Amsterdam. Huizen te koop in Oudezijds Armsteeg, Amsterdam. Appartementen te koop in Oudezijds Armsteeg, Amsterdam. Nieuwbouwwoning te koop in Oudezijds Armsteeg, Amsterdam. Verkochte huizen in Oudezijds Armsteeg, Amsterdam.

Contacteer ons

escape hunt amsterdam
diskothek in amsterdam
diskotheken amsterdam
amsterdam rembrandtplein clubs
teambuilding activiteiten amsterdam
disco amsterdam
oudezijds armsteeg
escape amsterdam opening hours
rembrandtplein clubs
best escape
student clubs amsterdam