escape nlclub escape amsterdamescape club amsterdamescape world amsterdamamsterdam escapeclub nl amsterdamescapeoudezijds armsteeg 24

Resultaten voor rembrandtplein clubs


rembrandtplein clubs
 
Dit zijn de zes nieuwste techno/house clubs van Amsterdam.
De 80 stuitte volgens de organisatie op het einde van haar tijdperk. De eigenaars van onder andere Disco Dolly en Hannekes Boom kochten in november vorig jaar de club aan het Rembrandtplein. Een slordig maandje geleden werd dan eindelijk de komst van de nieuwe club aangekondigd: Claire. Waar veel underground clubs tegenwoordig gaan voor donker en mysterieus, gaat Claire voor extra veel licht en kleur.
Amsterdam verwelkomt nieuwe clubs Shelter en Claire Nachtburgemeester Amsterdam.
We zijn uiteraard heel blij met de komst van de nieuwe clubs, maar we beseffen dat de situatie hier in Amsterdam in schril contrast staat met wat er op dit moment in London gebeurd. Fabric blijft definitief gesloten, zo heeft Islington Councils Licensing Sub Committee besloten. Een onbegrijpelijk en kortzichtig besluit naar aanleiding van incidenten die het gevolg zijn van een breed maatschappelijk probleem. Vreselijk nieuws voor de Londonse club, een enorme klap voor de Engelse clubcultuur. A'DAM' Toren, claire, disco dolly, rembrandtplein, shelter, studio 80.
Cooldown Café Rembrandtplein I amsterdam.
t/m 01 jan Voor gratis live muziek moet je naar The Waterhole in de Korte Leidsedwarss. Restaurant Club De Kroon. ma zo 1100: 0100: In 1898 opende aan het Rembrandtplein in Amsterdam Café De Kroon zijn deure. t/m 01 jan Escape is één van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam.
Uitgaan in Amsterdam Uitgaanstips Amsterdam, stel uw eigen agenda samen voor een avondje uit in Amsterdam. Stappen van de Jordaan tot het Leidse Plein. Clubs, cafés en discotheken in Amsterdam.
Hartje Amsterdam treffen we het Koningsplein en Reguliersdwarsstraat aan. Gelegen tussen het Leidsplein, het Spui en verbonden aan het Rembrandtplein kunt u het eigenlijk niet missen tijdens een avond stappen. Over de Reguliersdwarsstraat gesproken, hier bruist het van de gezelligheid. Met name bekend vanwege de homohoreca, maar ook in het algemeen een aanrader dankzij de vele eetgelegenheden, clubs en gezellige sfeer!
Club Prime Amsterdam.
De beste foute kroegen in Amsterdam Amsterdam Inside.
Het Leidseplein is eigenlijk het centrum van het Amsterdamse uitgaansleven, te vinden dicht bij het Vondelpark. Je vindt er restaurants, barretjes, clubs en natuurlijk foute kroegen. We beginnen bij Feest van Joop check voor de grap eens hun website, dan weet je al genoeg, waar je niet eens opvalt als je verkleed bent. Deze extreme foute kroeg is te vinden in de Lange Leidsedwarsstraat 39. Hier vermaak je je op nummers van de Backstreet Boys, de Spice Girls en misschien ook wel een beetje Pitbull. Ga schuren op Gasolina, terwijl je drinkt van je goedkope drankje. Oh en ga vooral niet naar de wc, die is, ja, niet zo schoon. Lange Leidsedwarsstraat 116. Toch naar de wc? Ga naar het Cooldown Café! Op een aantal meters afstand is dit café te vinden, waar vrouwen toch wel minstens vijf keer versierd worden. Hey prinsesje, mag ik jouw prins zijn? Het kleine Cooldown Café, de grote vestiging ligt op het Rembrandtplein, wordt ook heel goed bezocht.
Club John Doe Amsterdam.
escape amsterdam oudezijds armsteeg 24 rembrandtplein clubs.
Rembrandtplein is lined with pubs restaurants and cafes and its a popular centre for quality night clubs. Around the borders of the square there are traditional Dutch pubs which play real Dutch music the chic and classy Club Rain and Escape both of which are great choices to dance the night away and show of your latest designer fashions.
Geen enkele club Rembrandtplein benut langere openingstijden Stadsgids PAROOL.
Doorgaan tot het licht wordt, is er niet bij op het Rembrandtplein Maarten Brante. Clubs betalen mee aan maatregelen tegen geweld en overlast op het Rembrandtplein. In ruil daarvoor mogen ze in het weekend tot acht uur openblijven, maar geen enkele zaak maakt daar gebruik van.
Clubs in Rembrandtplein Amsterdam Tonight.
What shall we do tonight? Drinking, Eating, Dancing. Nightlife, Music, Culture. The community of Amsterdam. Clubs in area Rembrandtplein. Area Rembrandtplein 533 Open/Close. Bos en Lommer. Red Light District. Category Clubs 224 Open/Close. Nazwa lub adres: Wyszukaj. Miae na myli.:
Escape-Club-feestlocatie-Amsterdam-leukefeesten.nl.
Feestlocatie Escape is één van de grootste clubs van Nederland, gelegen in het centrum van Amsterdam aan het Rembrandtplein. Deze feestlocatie is de hotspot van onze hoofdstad voor al uw bedrijfsfeesten en themafeesten. De zalen zijn ontworpen door ontwerper Ronald Hooft en zijn indrukwekkend te noemen.
Restaurants Amsterdam Rembrandtplein reserveer je via Couverts.nl Couverts.nl.
Logisch dus, dat er ook een heleboel cafés, clubs en restaurants rond het Amsterdamse Rembrandtplein te vinden zijn. De ideale plek dus om je uitgaansavond te starten. Eerst lekker uit eten in de buurt van het Rembrandtplein en daarna door naar een kroeg of club.

Contacteer ons

escape hunt amsterdam
diskothek in amsterdam
diskotheken amsterdam
amsterdam rembrandtplein clubs
teambuilding activiteiten amsterdam
disco amsterdam
oudezijds armsteeg
escape amsterdam opening hours
rembrandtplein clubs
best escape
student clubs amsterdam